Sprekers bij Bootcamp 'De kracht van Samenwerken' (Antwerpen)

Bootcamp 'De kracht van Samenwerken' (Antwerpen)

Over de sprekers

  1. Joris De Corte

    Joris De Corte

    Joris De Corte is de bezieler van Over de Muur, een adviesbureau rond het thema van intersectorale samenwerking. Over de muurtjes kijken, is niet zomaar een slogan. Als onderzoeker en docent (UGent en HOGENT) stippelde Joris sinds 2008 zelf een traject uit dat hem langs verschillende vakgebieden bracht: van de politieke wetenschappen over de bestuurskunde tot het sociaal werk. De rode draad? Telkens opnieuw met een fris perspectief (leren) kijken naar hetzelfde thema: het uitbouwen van sterke samenwerking op het snijvlak van diverse sectoren en beroepsgroepen binnen zorg, welzijn, (geestelijke) gezondheid, onderwijs, (sociale) huisvesting, werk, vrije tijd, …

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard € 500,00

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens een uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag