Sprekers bij Bootcamp 'Communicatiestrategie' (Gent)

Bootcamp 'Communicatiestrategie' (Gent)

Over de sprekers

  1. Kristof Windels

    Kristof Windels

    Kristof Windels is als communicatiestrateeg gepokt en gemazeld in alles wat met communicatie te maken heeft. Door zijn ervaring is hij ook heel vertrouwd met het volledige medialandschap. Hij begon zijn carrière als sportjournalist bij De Morgen en werd er later nieuwsmanager en Wetstraatjournalist. Nadien werd hij eindredacteur bij de VRT Nieuwsdienst van het actualiteitsprogramma De Ochtend op Radio 1.

    Na een journalistieke carrière van 12 jaar werd hij woordvoerder en communicatiemanager. Eerst in de politiek – voor een minister en een politieke partij - en vervolgens in de bedrijfswereld voor bedrijven zoals Ghelamco Group.

    In januari 2019 startte Kristof bij Skinn Branding Agency als merkstrateeg, sinds kort is hij partner en strategic director bij het PR- en communicatiebureau Wavemakers. Kristof weet zoals geen ander hoe een verhaal in mekaar hoort te zitten, en hoe je dat verhaal brengt bij de juiste doelgroepen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijs is exclusief btw

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens een uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag