1. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Eco-leiderschap 2030: maak de ecoswitch met jouw onderneming' (Antwerpen)

  Ecologische duurzaamheid verankeren in de strategie van je onderneming. Om binnen de grenzen van de planeet een leefbare toekomst voor de komende generaties te garanderen, is ‘eco-leiderschap’ nodig.

 2. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Aan de slag met impactevaluatie" (Antwerpen)

  VOLZET - Maak kennis met de nodige tools om stapsgewijs een systeem of interne organisatie van impactevaluatie op te zetten en impactgericht handelen binnen de eigen organisaties te stimuleren.

 3. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Proeven van Lean management' (Antwerpen)

  VOLZET - Ga aan de slag met leanmethodieken om de kern- en ondersteunende processen van jouw organisatie efficiënter en effectiever te maken.

 4. 17 okt
  Berchem (Antwerpen)

  Lerend netwerk Anders organiseren

  Heeft jouw organisatie al stappen gezet in Anders Organiseren en ben je overtuigd dat innovatieve arbeidsorganisatie een evenwicht zoeken is tussen enerzijds de kwaliteit van de organisatie en anderzijds de kwaliteit van het werk met hogere motivatie als gevolg? Dan biedt dit lerend netwerk de juiste ontmoetingsplaats om hierin stappen vooruit te zetten!

 5. 19 okt
  Gent

  Bootcamp 'De kracht van Samenwerken' (Gent)

  Intersectoraal samenwerken is een krachtig instrument. Het laat sociale ondernemingen toe om samen een integrale aanpak te ontwikkelen rond complexe maatschappelijke uitdagingen, maar ook om de kwaliteit en toegankelijkheid van de dienst- en hulpverlening voor (kwetsbare) burgers te verhogen. 

 6. 19 okt
  Gent

  Bootcamp 'Subsidiemanagement' (Gent)

  VOLZET - Projectsubsidies voor de social profit? Jazeker! Laat je inspireren en ondersteunen om geen kans onbenut te laten. Dit bootcamp verhoogt de slaagkans op subsidies om jouw organisatiedoelen te bereiken.

 7. 19 okt
  Gent

  Bootcamp 'Duurzaam mobiliteitsmanagement' (Gent)

  Mobiliteit is een belangrijk onderwerp in het HR-beleid van organisaties. Met een aantrekkelijk mobiliteitsbeleid kan je je als werkgever onderscheiden en het welzijn van werknemers verbeteren. Het bootcamp biedt de mogelijkheid om snel te leren welke maatregelen je als organisatie kunt nemen voor een duurzaam mobiliteitsbeleid.

 8. 19 okt
  Gent

  Bootcamp 'Financieel management basis' (Gent)

  VOLZET - ‘Leer financieel onderbouwde beslissingen nemen.’ Heb jij als manager of bestuurder van een sociale ondernemingen niet meteen een financieel-economische achtergrond? Heb je nood aan begeleiding die jou inzicht geeft in hoe je de financiële performantie van jouw onderneming kan monitoren?

 9. 19 okt
  Gent

  Bootcamp 'Strategisch medewerkersbeleid' (Gent)

  VOLZET Medewerkers zijn de motor van je werking. Jouw organisatie gaat voor een gedragen én onderbouwd medewerkersbeleid. Je stelt prioriteiten, tekent acties uit en plant ze in.