Over Kick-off Leuven

Waarom deze regionale kick-off?

Dit najaar bieden we opnieuw verschillende thematische bootcamps aan, meerdaagse vormingen, om jouw managementskills op punt te houden! Onze bootcamps vinden plaats in Antwerpen, Gent, Leuven of Brussel. De startsessie van de bootcamps in eenzelfde regio vinden plaats op dezelfde datum en dezelfde locatie. Dit geeft jou de gelegenheid om tijdens de netwerklunch kennis te maken met de deelnemers en docenten van de andere bootcamps.

Wil je graag weten welke thema's we aanbieden in Leuven? Hier vind je het overzicht:

Praktisch?

Waar: de kick-off vindt plaats in het Provinciehuis van Vlaams-Brabant, naast het station van Leuven. 

Interesse?
Schrijf je in via de eventpagina van de bootcamp die je wil volgen (link in de tekst hierboven).

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens een uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag