Locatie van Bootcamp 'Financieel management basis' (Gent)

Bootcamp 'Financieel management basis' (Gent)

Bedrijvencentrum De Punt

  • Bedrijvencentrum De Punt
  • Bedrijvencentrum De Punt
  • Bedrijvencentrum De Punt
  • Bedrijvencentrum De Punt
Kerkstraat 108
9050 GENT

In groeiplatform De Punt vind je je lichtrijk kantoor, flexplek, vergaderzaal, atelier, loods. Administratieve hulp, professionele begeleiding & inspiratie.

  •  1,9km van station Gent Dampoort
  •  750m van Station Gentbrugge

Hier vind je de wegbeschrijving.

Vraag aan Verso een voucher voor een bluebike zodat je ook met de fiest naar de locatie kunt gaan vanuit de meeste treinstations in Vlaanderen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
2de deelnemer binnen dezelfde organisatie Gratis
Standaard € 500,00

Deelnameprijs is exclusief btw

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens een uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag