Sprekers bij Bootcamp: Financieel management basisniveau (Gent)

Bootcamp: Financieel management basisniveau (Gent)

Over de sprekers

  1. Kris Mulleman

    Kris Mulleman

    Kris Mulleman, financieel expert van Moore Kris heeft door zijn meer dan 30 jaar ervaring in de zorgsector het juiste profiel om de deelnemers van de bootcamp te gaan begeleiden in de basis van het financieel runnen van een sociaal-gerichte onderneming. Met de nodige maturiteit kan hij de zaken efficiënt aanpakken en kan daarbij terugvallen op vergelijkbare praktijksituaties uit het verleden. Een team leiden met enthousiaste collega’s, geeft voor Kris de voldoening om te faciliteren in de goeie zorg voor mensen.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
2 de deelnemer binnen dezelfde organisatie Gratis
Standaard € 500,00

Deel met anderen

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens twee uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag