Over Blikopener versterkt jouw digitaal verhaal

Blikopener versterkt jouw digitaal verhaal

Blikopener versterkt jouw digitaal verhaal

Op dinsdag 14 september organiseren de Vlaamse Hogescholenraad - Blikopener, Verso en Groeilabz een online Matchmaking Event voor sociaal ondernemers en onderzoekers.

Versterk je digitaal verhaal met expertise uit één van de 13 Vlaamse hogescholen. Naast oprichters, bestuurders en ondernemende werknemers van sociale ondernemingen met een innovatief idee, nodigen we onderzoekers uit die aan de hogescholen actief zijn binnen digitalisering en toekomstverkenning.

Via een aantal korte 1 op 1 gesprekken kan je jouw probleem, idee of oplossing pitchen in de Conversation Starter-app. Digitalisering is vanzelfsprekend een "hot" thema. Maar ook een zeer uitgebreid onderwerp. Daarom werken we op 14 september rond vier thema's:

  • Informatieveiligheid
  • Blended dienstverlening
  • Logistiek 4.0
  • Toekomstverkenning

Om elkaar te inspireren over actuele en toekomstige projecten. Om netwerking te bevorderen. Om je eigen steentje bij te dragen. Om het verschil te maken.

Op 'conversation starter' kun je alvast terecht met jouw vraag of aanbod. Hiernaast kun je ook je pre-registratie in orde maken.

Meer informatie over het programma

DIGITALISERING_PARTNERS

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen