1. 12 mrt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Maak de Ecoswitch!' (Antwerpen)

  Ecologische duurzaamheid verankeren in de strategie van je onderneming. Want ‘ecologischer & meer biodiversiteit’ draagt bij aan een ‘gezondere’ leef- en werkomgeving voor cliënten, bezoekers, medewerkers en de buurt. 

 2. 12 mrt
  Berchem - Antwerpen

  Bootcamp 'Financieel management basis' (Antwerpen)

  ‘Leer financieel onderbouwde beslissingen nemen.’ Heb jij als manager of bestuurder van een sociale onderneming niet meteen een financieel-economische achtergrond? Heb je nood aan begeleiding die jou inzicht geeft in hoe je de financiële performantie van jouw onderneming kan monitoren?

 3. 12 mrt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Communicatiestrategie' (Antwerpen)

  Communicatie met meer impact! Een sterk imago bouw je op. En dat doe je door slimme en goeie communicatie. Maar wat zeg je wanneer en hoe begin je daar eigenlijk aan? 

 4. 12 mrt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Subsidiemanagement' (Antwerpen)

  Projectsubsidies voor de social profit? Jazeker! Laat je inspireren en ondersteunen om geen kans onbenut te laten. Dit bootcamp verhoogt de slaagkans op subsidies om jouw organisatiedoelen te bereiken.

 5. 14 mrt
  Leuven

  Bootcamp 'Verandermanagement' (Leuven)

  'Positieve energie voor verandering creëren.' Hoe pak je als leidinggevende best verandering aan voor jouw specifieke context en hoe versterk je leiderschapscompetenties in (complexe) veranderingsprocessen, ook als het lastig wordt? 

 6. 14 mrt
  Leuven

  Bootcamp 'Aan de slag met impactevaluatie" (Leuven)

  Maak kennis met de nodige tools om stapsgewijs een systeem of interne organisatie van impactevaluatie op te zetten en impactgericht handelen binnen de eigen organisaties te stimuleren.

 7. 14 mrt
  Leuven

  Bootcamp 'Digitaal sterk werken!' (Leuven)

  Digitale projecten doen slagen in jouw organisatie! Digitaler werken biedt heel wat opportuniteiten. Maar hoe ga je hier op een goede manier mee aan de slag zodat je digitale inspanningen ook impact hebben?

 8. 14 mrt
  Leuven

  Bootcamp 'Innovatieve Arbeidsorganisatie' (Leuven)

  Een ander tijdperk vraagt andere organisaties. Wil je bouwen aan een organisatie die wendbaar is? Die flexibel kan reageren op noden van cliënten en hun omgeving? Die meebeweegt met de maatschappelijke context?

 9. 14 mrt
  Leuven

  Bootcamp 'Subsidiemanagement' (Leuven)

  Projectsubsidies voor de social profit? Jazeker! Laat je inspireren en ondersteunen om geen kans onbenut te laten. Dit bootcamp verhoogt de slaagkans op subsidies om jouw organisatiedoelen te bereiken.