1. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Eco-leiderschap 2030: maak de ecoswitch met jouw onderneming' (Antwerpen)

  Ecologische duurzaamheid verankeren in de strategie van je onderneming. Om binnen de grenzen van de planeet een leefbare toekomst voor de komende generaties te garanderen, is ‘eco-leiderschap’ nodig.

 2. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Aan de slag met impactevaluatie" (Antwerpen)

  VOLZET - Maak kennis met de nodige tools om stapsgewijs een systeem of interne organisatie van impactevaluatie op te zetten en impactgericht handelen binnen de eigen organisaties te stimuleren.

 3. 17 okt
  Antwerpen

  Bootcamp 'Proeven van Lean management' (Antwerpen)

  VOLZET - Ga aan de slag met leanmethodieken om de kern- en ondersteunende processen van jouw organisatie efficiënter en effectiever te maken.

 4. 19 okt
  Gent

  Bootcamp 'Duurzaam mobiliteitsmanagement' (Gent)

  Mobiliteit is een belangrijk onderwerp in het HR-beleid van organisaties. Met een aantrekkelijk mobiliteitsbeleid kan je je als werkgever onderscheiden en het welzijn van werknemers verbeteren. Het bootcamp biedt de mogelijkheid om snel te leren welke maatregelen je als organisatie kunt nemen voor een duurzaam mobiliteitsbeleid.

 5. 20 okt
  Leuven

  Bootcamp 'Duurzaamheidsverslag' (Leuven)

  Een duurzaamheidsverslag is een uitstekende manier om de balans op te maken waar je voor staat, hoe jouw organisatie het verschil maakt, en het stemt tot nadenken hoe gericht(er) actie te ondernemen om duurzaamheid ten volle te integreren in jouw strategie. Meten is immers weten.