Sprekers bij Bootcamp 'Strategisch medewerkersbeleid' (Gent)

Bootcamp 'Strategisch medewerkersbeleid' (Gent)

Over de sprekers

  1. Tom Vandooren

    Tom Vandooren

    Tom is een professionele veelvraat: actief als consultant (Kyrat), docent aan de Arteveldehogeschool (opleiding sociaal werk), auteur en eeuwige student. Rode draad doorheen alle bezigheden is zijn fascinatie voor organisaties in social profit, en hoe ze dankzij of ondanks management overleven, tot resultaten komen en meerwaarde bieden aan de mensen die er beroep op doen, er werken én ze leiden. Hij publiceerde diverse boeken over HRM en klantgericht organiseren in de social profit, daarbij steeds geïnspireerd door de zoektocht naar klantgerichtheid. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijs is exclusief btw.

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens een uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag