Sprekers bij Bootcamp 'Subsidiemanagement' (Gent)

Bootcamp 'Subsidiemanagement' (Gent)

Over de sprekers

  1. Anneleen Van Tendeloo

    Anneleen Van Tendeloo

    Anneleen Van Tendeloo heeft sinds 2008 subsidie-ervaring bij lokale besturen (eerst via een streekintercommunale en nadien als consultant) en heeft een ruime ervaring op het vlak van subsidieadvies, projectmanagement en samenwerking met lokale overheden. 

    Alvorens ze als consultant startte met het geven van subsidieadvies en begeleiding van projectaanvragen, was Anneleen actief binnen de streekintercommunale IGEMO (regio Mechelen). Sinds 2013 was ze daar verantwoordelijk voor het opstarten van de subsidiewerking op verschillende niveaus (lokaal tot Europees). Ze stond mee in voor het schrijven van aanvragen voor verschillende subsidieprojecten vanuit verschillende thematische invalshoeken (energie, klimaat, mobiliteit, arbeidsmarkt, welzijn, ...) en binnen verschillende programma's (bv: Interregs, PDPO, ESF Horizon, ...). 

    Sinds begin 2021 is Anneleen actief als subsidieadviseur. In deze functie ondersteunt ze verschillende organisaties (bv. DDS, Veneco, Vlaanderen Circulair, INAGRO, Stad Oostende) bij een van de aspecten van subsidie-aanvragen:

    • het zoeken van geschikte subsidiekanalen
    • het zoeken van partnerschappen om zelf een project uit te werken of om aan te sluiten
    • het schijven van project aanvragen
    • het reviewen van aanvragen

    Dit binnen Europese (Interreg, Life, EUI) en private, federale en Vlaamse fondsen zoals bv.  Programma Innovatieve Overheidsopdrachten, Intergemeentelijke samenwerkingen Wonen en Regierol sociale economie en werk.

  2. Delphine Lepoutre

    Delphine Lepoutre

    Delphine Lepoutre is sinds 2020 aan de slag bij Vanden Broele als portfoliomanager Welzijn & Zorg. Als licentiaat handelswetenschappen, heeft zij gedurende 15 jaar ervaring opgebouwd in de verschillende domeinen van het bedrijfsmanagement in de organisatie Televic Healthcare. Van daaruit is haar passie voor zorgorganisaties en hun dienstverlening ontstaan. 

    Als portfoliomanager Welzijn & Zorg, werkt Delphine nauw samen met welzijns- en zorgorganisaties, academici en overheidsinstanties om kennis uit de Vlaamse sector te ontsluiten en aan te bieden op maat van de zorgprofessionial (VIEWZ). 

    Onder de noemer Subsidiemanager brengt Vanden Broele in samenwerking met partnerorganisaties IDEA Consult en Adjuvant kennis en begeleiding bij subsidiebeleid en projectoproepen naar lokale besturen en welzijns- en zorgorganisaties. Hiermee ondersteunen zij organisaties in het realiseren van hun strategische doelstellingen en beleidsplan. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijs is exclusief btw

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens een uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 650 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag