Sprekers bij Bootcamp 'Managementrapportering' (Leuven)

Bootcamp 'Managementrapportering' (Leuven)

Over de sprekers

  1. Emiel De Smedt

    Emiel De Smedt

    Emiel is bedrijfsrevisor en master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, specialisatie Accountancy & Fiscaliteit. Hij bouwde expertise op in de brede social profit sector, tot op internationaal niveau. Regelmatig is hij spreker op studiedagen voor de sector en wordt hij als beleidsadviseur geraadpleegd.

    Hij voelt zich met 30 jaar ervaring in financiële controle- en adviesopdrachten binnen de social profit sector helemaal thuis in het werkveld van maatwerkbedrijven, zorg- en welzijnsinstellingen, dienstenchequebedrijven, sociale huisvestingsmaatschappijen en onderwijsinstellingen. Thuis in de theorie en met bakken praktijkervaring kan hij met een objectieve, onafhankelijke kijk jouw organisatie actief ondersteunen op weg naar groei.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijs is exclusief btw.

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens een uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag