Sprekers bij Bootcamp 'Innovatieve Arbeidsorganisatie' (Gent)

Bootcamp 'Innovatieve Arbeidsorganisatie' (Gent)

Over de sprekers

  1. Els Vanparys

    Els Vanparys

    Els is mede-bezieler van Wilde Zwanen. Als organisatie-architect en coach streeft ze naar het creëren van een omgeving, waarin bevlogenheid heerst, waar mensen het beste van zichzelf willen en kunnen geven. Door haar ervaring met veel en diverse aspecten van organisatievoering is zij sterk in het creëren van overzicht, het leggen van linken en het integraal en organisatiebreed kijken.

    Zij slaagt erin organisaties mee te nemen in deze manier van kijken zodat zij zelf ook vaardiger worden in het navigeren binnen complexiteit. Ook gaat ze aan de slag met de meer systemische lagen en de onderstroom van organisaties. Meer bewustzijn rond de patronen die spelen is een essentieel onderdeel van organisatietransformatie en leiderschapsontwikkeling. Els is bedreven in het aanboren van de eigen kracht van mensen en organisaties, en daarop verder te bouwen. 

    Haar stijl is zeer pragmatisch, toegankelijk en authentiek. Ze kan mensen begeleiden en geruststellen doorheen veranderingen, mensen motiveren en enthousiasmeren richting groei en zelfontplooiing. Voor en door mensen een verschil kunnen maken is wat haar echt drijft.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Deelnameprijs is exclusief btw.

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens een uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag