Sprekers bij Bootcamp:‘Eco-leiderschap 2030’ voor maatwerkbedrijven (Brussel)

Bootcamp:‘Eco-leiderschap 2030’ voor maatwerkbedrijven (Brussel)

Over de sprekers

  1. Chris Hoerée

    Chris Hoerée

    Chris Hoerée is organisatiecoach, procesbegeleider, facilitator, en initiatiefneemster van Earthways. Na haar Master in de Psychologie aan de RUG, volgde ze een MBA aan de UCL. Ze startte haar carrière in internationaal marktonderzoek en werkte gedurende 10 jaar op het Europese hoofdkwartier van Toyota waar ze verantwoordelijk was voor consumentenpsychologie, merkstrategie en cultuurverandering. In 2001 startte ze haar eigen coaching en consulting bedrijf. Chris coachte verschillende organisaties in o.a. de social profit om hun ‘purpose’, een holistische visie op mens & medewerkers en zelfsturing (de Teal principes van F. Laloux) te integreren in de structuur en cultuur van hun organisatie. Het verankeren van menselijke waarden en ecologische duurzaamheid in de strategische fundering én de dagelijkse werking van een organisatie, vormt de basis van het werk dat ze doet samen met collega’s, o.a. op basis van de Common Good Matrix, een duurzaamheidsmodel ontwikkeld door Christian Felber (ECG). Voor het begeleiden van ecologische transitie is haar jarenlange ervaring met het faciliteren van multi-stakeholder participatie, co-creatie en cultuurverandering een belangrijke toegevoegde waarde. Haar liefde voor onze mooie planeet inspireerde Chris om mensen opnieuw in verbinding te brengen met de natuur d.m.v. eco-leiderschapsretreats, Earth solo’s en natuurrituelen.
  2. Wouter Demuynck

    Wouter Demuynck

    Wouter Demuynck is Change Driver bij GRUUND. Hij ondersteunt organisaties in verduurzamingstrajecten. Wouter vulde zijn ingenieursstudies aan met verschillende master- en post-academische opleidingen. Deze continue kennisverdieping ondersteunde de ontwikkeling van zijn loopbaan in de bouw-, energie- en vastgoedwereld. Zijn passie voor duurzaamheid in alle mogelijke domeinen groeide gaandeweg en was steeds nadrukkelijker aanwezig in zijn dagelijkse professionele praktijk. De immense uitdagingen waar onze samenleving en het bedrijfsleven voor staan, overtuigden hem om zich helemaal op ecologische transitie toe te leggen. Enkele recente internationale opleidingen met focus op sustainability brachten hem in contact met de Future-Fit methodologie, waarvan de hoge ambities en de sterke wetenschappelijke onderbouw hem meteen overtuigden. Wouter is Future-Fit Certified Professional, adviseert internationale organisaties op strategisch niveau en overspant hierbij alle duurzaamheidsdomeinen die zowel betrekking hebben op de planetaire “bio-fysische” domeinen (energie, water, circulaire economie, koolstof LCA, grondstoffen, …) als op de “sociale fundering” en bestuurlijke aspecten (ESG). Hij zoekt in zijn praktijk bewust de breedte op over diverse sectoren, gaande van de productieomgeving, de bouw- en vastgoedwereld tot social-profit. Hij is een gewaardeerd spreker en brengt zijn dynamiek graag over als bestuurder bij organisaties als Energent, Community Land Trust Gent en Circular.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Gratis ticket 2de deelnemer Gratis
Standaard € 500,00

Deel met anderen

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens twee uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag