Sprekers bij Bootcamp: Focus in strategie (Leuven)

Bootcamp: Focus in strategie (Leuven)

Over de sprekers

  1. Peter Depauw

    Peter Depauw

    Peter is een co-houser, e-biker en stuwende kracht achter een lokale burgerbeweging. En hij heeft een hart én talent voor strategie. Als hij ziet welke resultaten een bedrijf of organisatie boekt na strategisch werk, maakt zijn hart een sprongetje. Hij ondersteunt strategische processen bij bedrijven en organisaties. Hij ontwikkelde als strategist het vermogen om snel een organisatie te vatten. Daarmee zorgt hij ervoor dat je als organisatie snel grote stappen vooruit zet. Hij maakt strategie bevattelijk en concreet. Als je met hem samen werkt, eindig je met een straffe strategie en concrete handvaten voor de toekomst.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Gratis ticket 2de deelnemer Gratis
Standaard € 500,00

Deel met anderen

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens twee uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag