Sprekers bij Bootcamp 'Een ander tijdperk vraagt andere organisaties' (Gent)

Over de sprekers

  1. Roel Van Caenegem

    Roel Van Caenegem

    Roel staat klanten bij in hun vraagstukken rond cultuur- en strategieverandering, participatieve uitdagingen en leiderschapsvaardigheden. Deze vraagstukken kenmerken zich veelal door een hoge complexiteit waarbij Roel als coach veel ervaring heeft opgebouwd in diverse sectoren en expertise opdeed via tal van opleidingen en leergroepen. Vaak werkt Roel samen met directiecomités, managementteams of leidinggevenden aan de manier waarop ze hun organisatie of team leiden. Hierin zit vaak de sleutel tot succesvolle verandering en transformatie. Roel is qua profiel ondernemend, pro-actief, open-minded en luistervaardig. Zijn affiniteit ligt bij begeleiden van leidinggevenden op hoog niveau en hun teams. Hij heeft een specifieke expertise ontwikkeld bij het begeleiden van groepsdynamische processen en toewerken naar eigenaarschap bij medewerkers.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
2de deelnemer binnen dezelfde organisatie Gratis
Standaard € 500,00

Deel met anderen

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens twee uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

Groeilabz_logo's

Ik help je graag

Ilse Balis

Ilse Balis

Adviseur sociaal ondernemen

Stel je vraag